Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Gavur Hacı öldü!
 Edinilen bilgilere göre, Varlık Mahallesi 1505 Sokak içerisinde hısım olan ve evleri taraf yana bulunan P. ve K. aileleri arasında bilinmeyen nedenlerden ötürü münakaşa çıktı. Çıkan münakaşa kısa sürede büyüyerek bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 12 şahıs bıçak darbeleriyle ve silahtan çıkan mermilerden yaralandı. Olay yerine sevk edilen polislerce müdahale edilmek istenen kavgaya ekipler yetersiz kalınca, hadise yerine çevik güç ve fazla sayıda sivil ile resmi polis ekibi sevk edildi.
Bir türlü sakinleşmeyen taraflara polis ekipleri cop ve biber gazı kullanarak müdahale edip, kavga eden şahısları etkisiz hale getirmek istedi. Polis ekipleri tarafından sonlandırılan kavga sonrası hadise yerine fazla sayıda ambulans sevk edildi. 112 sıhhat görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslara bindirilmek istendi. Sokağın dar olması nedeniyle ambulans sokağa giremeyince, yaralılar omuzlarda ve kucaklarda ambulanslara taşındı. 

Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan kamu arasında 'Gavur Hacı' diye bilinen ve yerel sanatçı olup birçok televizyon kanalında ve birçok meşhur sanatçıyla birlikte sahne alan 62 yaşındaki Hacı Çiçek yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden şahsın cenazesi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan polis ekipleri, yeniden çıkabilecek bir olaya karşılık olarak, iki komşu arasında adeta etten duvar oluşturdu. Kavgaya karıştığı ileri sürülen 20 şahıs ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku