Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Facebook ve Twitter yavaşladı

Dünya üzerinde yaşanan terör saldırılardan sonra her geçen yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Özellikle ülkemizde hain terör örgütlerinin yaptığı hain eylemlerden sonra sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar bazı kesimler tarafından provakatif eylem olarak kullanılmaktadır. 

Bu konuda bugün gelen haberlerden sonra ülkemizde en çok kullanılan uygulamaların başında gelen Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar üzerinde bir yavaşlama olması kullanıcıların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. 

Son zamanlarda yaşanan terör saldırılarından sonra sosyal medya üzerinde tahrik amaçlı kullanılan fotoğraf ve videoların tepki toplamaya başlamasından sonra Facebook ve benzeri sosyal medyalarda sabah saatlerinden itibaren bir yavaşlama olduğu açıklandı. Özellikle bu konuda yapılan eylemlerden sonra kullanıcıların paylaştığı fotoğraf ve videoların birçok kişi tarafından görülmesi ve ortaya çıkması gereken faillerin yakalanması açısından önemli delillerin ortadan kaldırılmasından sonra sosyal medya kullanıcılarının daha dikkatli olması husunda bildiriler yayınlanmaktadır. Ülkemize karşı oynanan hain oyunların bir parçası olmamak adına sizlerde bu konuda merak ettiğiniz fotoğraf ve video tarzı benzeri paylaşımları şikayet ederek bu konuda yardımda bulunabilirsiniz. 

Facebook ve Twitter gibi ülkemizin en gözde sosyal ağlarının başında gelen bu uygulamalarda yaşanan yavaşlamaların geçici olduğunu ve yakın zamanda yavaşlamaların ortadan kalacağını düşünüyoruz. İşte merak edilen detaylar ve kullanıcıların en çok şikayet ettiği konuların başında gelen Facebook yavaşlamalarının nedenleri. Güncel haberler için sitemizi takip etmeye devam ediniz. 

Anahtar Kelimeler
Güncel

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

CHP'de gündem revizyon
CHP'de imza yeter sayısına ulaşılamadığı gerekçesiyle olağanüstü kurultayın toplanmayacağının...

Haberi Oku