Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Beyaz donla girmek yasaktır..
 Antalya'nın en çok beğenilen plajında şok bir gelişme yaşandı. Konyaaltı plajında Antalya'nın en gözde plajlarından olan Konyaaltı plajına öyle bir uygulama getirildi ki görenler çok şaşırdı. Belki de ilk kez yapılan bu olayda Konyaaltı plajına plajın kullanım klavuzu asıldı.
Antalya'da ilginç olaya yaşandı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak'ın, Konyaaltı sahilinde ilgineç bir yöntem uyguladı plajın girişine plaj kullanım klavuzunu astı iççamaşırlarıyla girenlere tepkisini ve plajı kirletenlere imalı bir mesaj yayınladı plajda piknik tüpüyle yemek yapıyor bu kadar görgüsüzlük olurmu mangal yapıyorlar deniz kenarında hangi devirde kaldık ayıp diyerek sitemini dile getirdi 
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak'ın, Konyaaltı sahilinde iç çamaşırla denize girenlere yönelik tepkisi sonrasında büyükşehir belediyesince plaj kullanımına ilişkin kurallar getirildi. Kurallar arasında çamaşırla denize girmenin yasak olduğu da yer alıyor.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, geçen ay meclis toplantısında, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin halka ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti verdiği Konyaaltı sahilinde yaşananları, "Konyaaltı sahilinde adam gelmiş kilimi sermiş, piknik tüpüyle yemek yapıyor, öbür tarafta biri mangal yapıyor, bir diğeri affedersiniz külotla denize giriyor. Denize girmenin de kentte yaşamanın da kuralları vardır" diye tepki göstermişti.

Büyükşehir belediyesi bugün dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde bazı kriterlerin yer aldığı uyarı levhalarını yerleştirdi. Plajı işleten büyükşehir belediyesine ait ANET şirketinin Plaj Kullanım Talimatı'nda, şezlong ve şemsiye kullanım saatlerinin yanı sıra, plajda piknik yapma, mangal veya yanıcı alet kullanma, yemek pişirmenin yasak olduğu belirtiliyor. 'Denize mayo harici kıyafetlerle (iç çamaşırı gibi) girmek yasaktır' maddesinin de yer aldığı talimat, 'Plajda gece konaklamak yasaktır. Halkın kullanımının yoğun olduğu kesimlerde evcil hayvanların denize sokulması yasaktır. Çöpler, plaj yerine çöp bidonlarına atılmalıdır. 'Güvenliğiniz için tüm plaj 24 saat güvenlik kamerasıyla izlenmektedir' gibi maddeler yer alıyor.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku