GENEL:
Yorum Yap Yazdır
Metrobüs dehşeti

Karayolu’nda kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarparak metrobüs yoluna girdi. Kontrolden çıkan otomobil metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Metrobüste sıkışan sürücüyü ve bir yolcuyu itfaiye ekipleri çıkardı.

Kaza, saat 08:00 sırlarında, D-100 Karayolu Sefaköy mevkiinde meydana geldi. Yenibosna yönüne seyir halindeki 34 VG 2424 plakalı otomobilin kadın sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybeybedince, metrobüs yolundaki bariyerlere çarptı. Metrobüs yoluna giren otomobil bu sırada, Avcılar istikametine seyir halindeki metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle anayola savrulan otomobile aynı istikametteki 2 araç da arkadan çarptı. Kazada toplam 5 kişi yaralandı

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

CNN manşetten duyurdu! Büyük tehdit
CNN’in internet sitesinde manşetten verdiği habere göre, Çin, Pasifik Okyanusu üzerindeki ABD uçaklarına...

Haberi Oku