GENEL:
Yorum Yap Yazdır
Kanada'nın yeni Başbakan'ından Türkiye ziyareti

Başbakan Justin Trudeau 15 Kasım'da Türkiye'de gerçekleşecek G20 Liderler Zirvesi'ne, Kanada'yı temsilen katılacak. Justin Trudeau, daha önce Stephen Joseph Harper'ın katılacağı açıklanan zirvenin dışında, Asya-Pasifik Ekonomik İşbirliği Örgütü toplantısı için Filipinler'e ve BM İklim Değişikliği Konferansı için de Paris'e gidecek.

Trudeau'nun, Türkiye'de bulunduğu süre içinde Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşmesi bekleniyor. Kanada Başbakanı'na, ülkenin yeni Dışişleri Bakanı eşlik etti.

Ülkede 19 Ekim'de yapılan federal seçimlerin sonrasında yeni hükümet yemin ederek göreve başladı. Yemin töreni nedeniyle Rideau Hall ilk kez halka açıldı. Böylece ilk kez bir hükümet ant içme törenine Kanada halkı da katılmış oldu.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

CNN manşetten duyurdu! Büyük tehdit
CNN’in internet sitesinde manşetten verdiği habere göre, Çin, Pasifik Okyanusu üzerindeki ABD uçaklarına...

Haberi Oku